NOTICIES

dilluns, de setembre 02, 2013

SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA

La Policia Local de l'Aldea conjuntament amb la Regidoria d'Esports i amb la col.laboració del Casal de Joves , ATM Camp de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, convidem a tota la població als actes que organitzem en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.
Enguany el lema es " Aire net - Fes el pas" el qual proposa noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap un transport més sostenible, segur i saludable.
A nivell Europeu, l'any passat, es van adherir a la Setmana més de 2.100 ciutats i pobles, dels quals 209 eren catalans i com no un d'ells era el nostre poble l'Aldea.



CAMINADA PER LA NOVA VARIANT DE L'ALDEA 22 DE SETEMBRE

 El dia 22 de setembre s'organitza una caminada per l'interior de la variant de l'Aldea. Ens concentrarem de 09:00 a 09:30 hores just al davant del restaurant 24h EXIT al polígon de mercaderies i uns metres mes endavant entrarem a la variant i anirem caminant fins la torre de la candela. Es recomana a tots els assistents portar un entrepà i una beguda. En arribar a la torre de la candela i haurà un refrigeri i un regal per a tots els assistents.



PEDALADA PELS CAMINS DEL DELTA  29 DE SETEMBRE DE 2013 



DESCRIPCIÓ BREU DE L'ACTIVITAT:
El dia 29 hi haurà una pedalada en la qual anirem desde l'ajuntament de l'Aldea fins al lligallo del ganguil anant per la carretera de baix. Sortirem a les 10:00 hores des de l'Ajuntament. Es recomana a tots els assistents portar un entrepà i una beguda. En arribar al lligallo del ganguil i haurà un refrigeri i un regal per a tots els assistents.

Es prega màxima puntualitat.




ORGANITZA:
                             


COL.LABORA:


Post Top Ad

Pàgines