NOTICIES

dimarts, de novembre 13, 2012

RUTA DE LES FONTS I COCÓS (AL MONTSIÀ)

                                 AL MAL TEMPS BONA CARA!!!


 El dia 11 de novembre és va fer la sortida de la ruta de les fonts i cocós al Montsià.           9 excursionistes de totes les edats realitzaren la sortida amb vent, pluja i fred. A les 8:00 de matí del diumenge van sortir des del Casal de Joves en direcció l'àrea recreativa  de la Mundana, des de aquest punt comença l'itinerari de les fonts i els cocós. Seguin la pista asfaltada fins que trobem a la part dreta un cartell que posa font del Margalló, sendera amunt trobem  la font .Visitem també el cocó de Victório, la Bassa de la Galla i la Font de Burga que també forma part del  itinerari de les fonts i els cocós, Font de les Fontanelles, la Foradada, Pantà de la Ferradura o dels Colom, tot aixó són llocs de recollida d'aigues dels antics pobladors de la serra del Montsia, ara ja tots caiguts en l'oblit.
La ruta té uns 10 km de distància i poca dificultat ,les vistes son increïbles i és veu tot el delta des de diferents punts de vista.
 A pesar del mal temps va ser una excursió preciosa i amb molt bon ambient entre els excursionistes que disfrutaven de tots els racons que amaga el Montsià.








Passant tota mena d'obstacles!!











De vegades encara que la climatologia sigui una
mica adversa la muntanya ens depara petits canvis
que en dies normals no els podriem apreciar.












 Fotos i crònica cedida per Severin Kuratli El paradís dels animals exòtics


Post Top Ad

Pàgines